1 دیدگاه
حل مشکل پنالتی شدن سایت در گوگل برای سایت وردپرس (جریمه توسط گوگل)

سایت شما توسط گوگل پنالتی شده است و به دنبال راه حلی برای رفع این مشکل هستید؟ از بابت این مشکل متاسفیم و البته راهکار حلمشکل پنالتی شدن سایت در گوگل برای سایت وردپرس (جریمه توسط گوگل) برای سایت وردپرس در این مقاله “مشکل جریمه توسط گوگل” به شما بصورت کامل برای رفع پنالتی شدن توسط گوگل کمک می کند.

پنالتی شدن سایت توسط گوگل برای صاحبان وب سایت ها بسیار رنج‌آور است زیرا، این فرایند باعث می ‌شود که آن ها از نتایج جستجو حذف شوند و یا اینکه رتبه site آن ها بسیار کاهش پیدا کند و در نتیجه همه و یا بخش زیادی از ترافیک ورودی به وب سایت خود را از دست بدهند.

در این مقاله راه کارهایی را به شما ارائه می‌ دهیم که مشکل penalty شدن وب سایت خود را بطور کامل حل نمایید.

پنالتی سرچ یا جریمه توسط گوگل چیست؟

مشکل پنالتی شدن سایت در گوگل یا به عبارتی دیگر، جریمه شدن سایت توسط گوگل، به فرایندی گفته می ‌شود که گوگل، وب سایت‌هایی را که از قوانین تعیین شده پیروی نکرده ‌اند جریمه می ‌کند. هدف نهایی گوگل، ارائه کردن بهترین و کاربردی ‌ترین محتوا به کاربران است؛

در این مسیر گوگل، سایت ‌هایی که بخواهند تقلب کنند و برخلاف قانون‌ های تعیین شده پیش بروند، تا از این راه بتوانند رتبه بالاتری دریافت بکنند را جریمه و یا پنالتی می کند.

نتیجه پنالتی شدن در گوگل، پایین آمدن رتبه وب سایت و یا حذف کامل آن وب سایت از نتایج جستجو خواهد بود.

دو نوع پنالتی وجود دارد که عبارتند از:

 پنالتی دستی

پنالتی‌های دستی توسط تیم داخلی گوگل به وب سایت‌ ها اعمال می ‌شوند و شما از دلیل تخلفی که انجام داده ‌اید مطلع خواهید شد.

برای مثال زمانی که محتوای هرزنامه در وب سایت شما وجود دارد، تصاویر و یا متن پنهان در وب سایت قرار داده ‌اید و پیوندهای داخلی یا خارجی غیر طبیعی در وب سایت خود دارید و یا با هر اقدامی، دستورالعمل گوگل را نقض کرده ‌اید، به صورت دستی پنالتی خواهید شد.

 پنالتی توسط الگوریتم

مشکل پنالتی شدن سایت در گوگل توسط الگوریتم: شما زمانی با این نوع پنالتی مواجه خواهید شد که گوگل الگوریتم‌های خود را ارتقا داده است و قوانینی را در آن قرار داده که به وسیله آن ها متوجه تخلف شما می ‌شود؛

در این صورت معمولاً شما از علت انجام مشکل پنالتی شدن سایت در گوگل مطلع نخواهید شد.

چگونه بفهمیم که توسط گوگل پنالتی شده ‌ایم؟

زمانی که احتمال می ‌دهید که مشکل پنالتی شدن سایت در گوگل دارید و متاسفانه جریمه شده‌ اید، راه حل‌ های مختلفی وجود دارد که می‌ توانید با امتحان کردن آن ها علت مشکل پنالتی شدن سایت در گوگل شدن را بیابید.

در ادامه آن ها را بررسی می کنیم.

به سرچ کنسول مراجعه کنید

در ابتدا می‌توانید وارد اکانت سرچ کنسول خود شوید و پنالتی‌های دستی که توسط گوگل برای شما اعمال شده‌ اند را بیابید.

برای دیدن این پنالتی ‌ها می ‌توانید به مسیر زیر مراجعه کنید:

Security & Manual Actions » Manual actions

اگر در مسیر گفته شده با پیغام  No issues detected مواجه شدید بدانید که به صورت دستی پنالتی نشده ‌اید.

بررسی دستی اینکه پنالتی شده ‌ایم یا خیر در بخش manual action گوگل کنسول
بررسی دستی اینکه پنالتی شده ‌ایم یا خیر در بخش manual action گوگل کنسول

لیستی از مواردی که نشان دهنده پنالتی شدن شما به صورت دستی است در زیر آمده است:

  • در سایت شما هرزنامه درج شده است
  • سایت شما دارای مشکل داده ‌های ساخت یافته است.
  • سایت شما دارای لینک داخلی و یا خارجی غیرطبیعی است.
  • وب سایت شما دارای محتوای بدون ارزش است.
  • وب سایت شما دارای تصاویر پنهان است.
  • وب سایت شما دارای ری دایرکت‌های بدون مجوز است.
  • وب سایت شما دارای متن پنهان و یا پر از کلمه کلیدی است.

با استفاده از گوگل آنالیتیکس کاهش ترافیک ارگانیک خود را بررسی کنید

در گام بعدی شما می ‌توانید میزان ترافیک ارگانیک ورودی به سایت خود را با استفاده از گوگل آنالیتیک بررسی کنید. درواقع این روش دومی برای فهمیدن مشکل پنالتی شدن سایت در گوگل یا جریمه شدن توسط گوگل است.

اگر کاهش قابل ملاحظه‌ ای مشاهده کردید، یکی از دلایل آن می‌تواند پنالتی شدن توسط گوگل باشد.

زمانی که گوگل اقدام به آپدیت کردن برخی از الگوریتم‌ های خود می‌کند، برخی از سایت‌ها با موضوع پنالتی شدن مواجه خواهند شد.

اگر از گوگل آنالیتیکس ۴ استفاده می ‌کنید برای دیدن میزان ترافیک ارگانیک خود می‌توانید وارد مسیر زیر شوید:

Reports » Acquisition » Traffic acquisition

شما می‌توانید بازه های زمانی متفاوت را با تنظیم کردن گزارش‌ هایی که از گوگل آنلیتیک می‌گیرید مشاهده کنید و هر دوره ‌ای که می ‌خواهید را با یکدیگر مقایسه کنید.

استفاده از گوگل آنالیتیکس برای بررسی کاهش ترافیک ارگانیک سایت
استفاده از گوگل آنالیتیکس برای بررسی کاهش ترافیک ارگانیک سایت

همچنین می‌توانید با استفاده از ابزار keyword tracker میزان ترافیک وب سایت خود را به ازای یک عبارت کلیدی بررسی کنید و اگر با تغییرات محسوسی مواجه شدید به این معنا خواهد بود که توسط گوگل پنالتی شده ‌اید.

سایت و محتواهای سایت خود را در گوگل سرچ کنید

از روش های دیگر برای اینکه بفهمید که آیا مشکل پنالتی شدن سایت در گوگل دارید یا خیر این است که سایت و محتواهای سایت خود را در گوگل سرچ کنید! این نیز به شما برای فهمیدن این موضوع کمک می کند.

تنها کافی است آدرس وب سایت خود را در قسمت سرچ گوگل وارد کنید و ببینید که آیا وب سایت شما در نتایج جستجو ظاهر می‌شود یا نه.

برای جستجوی محتوا های مربوط به سایت خود ، با دستور site:domain.com سایت خود را سرچ نمایید. دقت نمایید که باید بجای domain.com نام دامنه خود را بدون هیچ فاصله ای وارد نمایید.

بررسی پنالتی شدن سایت توسط گوگل با جستجوی آدرس سایت
بررسی پنالتی شدن سایت در گوگل با جستجوی آدرس سایت

عدم نمایش وب سایت در نتایج، به معنای پنالتی شدن توسط گوگل است.

همچنین اگر عبارت ‌هایی از صفحات محتوای خود را که قبلاً رتبه خوبی دریافت کرده در قسمت سرچ گوگل جستجو کنید، و با عدم نمایش وب سایت خود در نتایج جستجو مواجه شوید، می توانید بفهمید که پنالتی شده ‌اید.

راهکارهای اساسی برای رفع پنالتی و جریمه شدن سایت توسط گوگل

برای اینکه بدانید چگونه وب سایت خود را از حالت پنالتی خارج کنید راه‌های مختلفی وجود دارد که در ادامه به آن ها می‌پردازیم.

برای حل مشکل پنالتی شدن سایت در گوگل، شما باید به موارد مختلفی توجه کنید. پنالتی شدن توسط گوگل ممکن است به دلیل مشکلات متعددی ایجاد شود، از جمله محتوای تکراری، مشکلات امنیتی و غیره که در ادامه، تعدادی از گام‌های مهم برای حل مشکل پنالتی گوگل برای سایت وردپرسی شما آمده است.

اطمینان پیدا کنید که وب سایت شما هک نشده باشد!

از مهم ترین دلایل پنالتی شدن سایت توسط گوگل برای سایت وردپرس، هک یا ویروسی شدن سایت است!

وب سایت ‌هایی که هک شده باشند، معمولا توسط گوگل پنالتی می ‌شوند زیرا هکرها قطعات کدی درون این وب سایت‌ها قرار می ‌دهند که این کدها منجر به مواردی می ‌شود که برخلاف قوانین گوگل است؛

و در نتیجه مشکل پنالتی شدن سایت در گوگل و جریمه توسط گوگل را در پی خواهد داشت.

برای اینکه موارد امنیتی مربوط به وب سایت خود را بررسی کنید از سرچ کنسول وارد بخش Security & Manual Actions » Security issues شوید.

بررسی هک بودن سایت از بخش Security issues گوگل کنسول
بررسی هک بودن سایت از بخش Security issues گوگل کنسول

در صورتی که وب سایت شما هک یا ویروسی شده باشد، و در صورتی که گوگل هک شدن سایت را متوجه شده باشد، باعث مشکلات سئو و یا مشکلات دیگری مانند خطای Deceptive site ahead یا ارور this site contains harmful programs می شود.

در رابطه با روش حل مشکل Deceptive site ahead، مقاله حل مشکل Deceptive site ahead با ارسال نامه به گوگل را مطالعه بفرمایید.

اما درهر صورت اگرسایت شما هک شده است و یا ویروسی شده است که باعث جریمه گوگل شده است، در صورت تمایل می توانید از خدمات ما برای پاکسازی سایت هک شده | ویروس کشی سایت آلوده استفاده نمایید.

پاکسازی سایت هک شده | ویروس کشی سایت آلوده

در این خدمات در صورتی که سایت به هر شکلی آلوده شده باشد، پاکسازی می شود.

وب سایت خود را از نظر سئو بررسی کنید

بررسی کردن وب سایت از نظر سئو به معنای این است که متوجه شوید آیا وب سایت وردپرسی شما به صورت صحیح برای موتورهای جستجو بهینه شده است یا خیر.

یک تست سئو انجام دهید و مشکلات و خطاهایی که وبسایت شما با آن مواجه است را مشخص کنید. با انجام این کار می‌توانید خیلی سریع مشکلات را حل کنید و سایت خود را از مشکل پنالتی شدن سایت در گوگل نجات دهید.

یکی از افزونه‌هایی که به شما کمک می‌کند تست سئو را انجام دهید، پلاگین All in One SEO (AIOSEO) است.

بدون نیاز به داشتن اطلاعات فنی، به راحتی می‌توانید از این پلاگین استفاده کنید. زمانی که پلاگین را نصب می‌ کنید تحلیل ‌های مربوط به سئو وب سایت در پیشخوان سایت وردپرسی شما نمایش داده می‌شود.

بررسی سئو سایت توسط پلاگین All in One SEO (AIOSEO)
بررسی سئو سایت توسط پلاگین All in One SEO (AIOSEO)

این افزونه وب سایت شما را از جهت‌های مختلف مورد بررسی قرار می‌دهد و مشکلاتی که با آن ها برخورد می‌کند را به شما نمایش می‌دهد.

در کنار این موارد شما می‌ توانید از پیشنهاداتی که پلاگین به منظور برطرف کردن خطاها به شما می ‌دهد استفاده کنید و سایت خود را از پنالتی خارج کنید.

نکته: ممکن است افزونه هایی دیگر برای سئو نیز این کار را انجام دهند. افزونه هایی مانند افزونه رنک مث (rank math seo)

پاک کردن وب سایت از لینک‌های نادرست

یکی از معمول ‌ترین دلایلی که باعث می‌ شود وب سایت شما جریمه شود، وجود لینک‌ های غیرطبیعی است. سایت ‌هایی که از لینک ‌های اسپم استفاده می‌کنند می خواهند بتوانند با استفاده از آن رتبه وب سایت خود را افزایش دهند و به همین دلیل معمولاً توسط گوگل پنالتی می‌شوند.

اگر به دلیل وجود لینک ‌های غیرطبیعی جریمه شده‌ اید آنها را شناسایی کنید و از وب سایت خود حذف کنید.

البته باید بگوییم که این کار زمان زیادی از شما می ‌گیرد زیرا شما باید تمام صفحات وب سایت خود را برای پیدا کردن چنین لینک‌هایی جستجو کنید.

در مقاله ای دیگر بصورت کامل این موضوع را بررسی و روش های حل آن را بررسی کرده ایم. درصورت تمایل مقاله زیر را مطالعه نمایید.

بررسی وحل مشکل نمایش حروف ژاپنی یا چینی در نتایج جستجو گوگل

وجود لینک‌های غیر طبیعی از کشورهای مختلف می‌تواند باعث مشکلات SEO شود. این لینک‌ها به عنوان لینک‌های نامرتبط یا اسپم شناخته می‌شوند و ممکن است تأثیر منفی بر رتبه‌بندی وب‌سایت شما در موتورهای جستجو داشته باشند.

لینک‌های غیر طبیعی معمولاً به دلیل اسپم کردن یا تلاش برای افزایش پیج رنک به وب‌سایت شما اضافه می‌شوند. این لینک‌ها معمولاً از منابع نامرتبط و معتبر نیستند و می‌توانند به وب‌سایت شما آسیب بزنند.

بررسی کردن محتوای وب سایت

بررسی کردن محتوای وب سایت، یکی دیگر از راه حل‌ هایی است که شما می‌توانید با استفاده از آن، مشکل پنالتی شدن سایت در گوگل را حل کنید.

برای این کار به موارد زیر اهمیت دهید:

محتواهای تکراری را از وب سایت خود حذف کنید

وب سایت‌ هایی که از محتواهای کپی و کوتاه یا بی‌ارزش استفاده می‌کنند، توسط گوگل پنالتی می شوند. معمولاً اینگونه محتواها توسط ابزار تولید شده ‌اند.

اگر چنین محتوایی در وب سایت شما وجود دارد، حتماً مطالب موجود در آن ها را بازنویسی کنید تا  بتوانید از آنها نیز ورودی بگیرید. برای پیدا کردن محتواهایی با ویژگی‌ های فوق می‌ توانید وارد گوگل آنالیتیک شوید و به مسیر زیر بروید:

Reports » Engagement » Landing page

سپس محتواهای شناسایی شده را بازنویسی کرده، از تصاویر و ویدیو در آن ها استفاده کنید و آن ها را به گونه ‌ای تغییر دهید تا یونیک و منحصر به فرد شوند. همچنین محتواهایی که با یک عبارت کلیدی پر شده ‌اند یا دارای متن پنهان هستند را حذف کنید.

بررسی کردن محتوای وب سایت
بررسی کردن محتوای وب سایت

یکی از مواردی که باعث می ‌شود توسط گوگل پنالتی شوید، استفاده بیش از حد از عبارت کلیدی در یک متن است. برخی از افراد برای به دست آوردن رتبه بالاتر، از این تکنیک استفاده می ‌کنند که با آپدیت شدن الگوریتم ‌های گوگل این کار به یک روش غیرقانونی برای رتبه گرفتن تبدیل شده است.

در کنار چنین مواردی، استفاده کردن از متن‌ های پنهان نیز باعث می ‌شود که توسط گوگل جریمه شوید. اگر چنین محتوایی در وب سایت شما وجود دارد حتماً آن ها را بازنویسی کنید؛ همچنین می ‌توانید از ابزار Keyword Density Checker برای تشخیص و پیدا کردن صفحات با ویژگی‌ های گفته شده استفاده کنید.

پس از اینکه محتواهای گفته شده را پیدا کردید در این گام باید از یک عبارت کلیدی نزدیک به آن و یا هم خانواده آن برای بازنویسی متون استفاده کنید. دقت کنید که متن خود را با همان عبارت کلیدی که گوگل به آن حساس شده است بازنویسی نکنید!

برای پیدا کردن عبارت‌ های کلیدی مد نظر خود از ابزارهای زیر استفاده کنید:

  • keyword research tools
  • WPBeginner Keyword Generator
  • Semrush

اسپم‌ هایی که کاربران تولید کرده ‌اند را حذف کنید

در  مرحله بعدی برای حل مشکل پنالتی شدن سایت در گوگل، باید به دنبال کامنت‌ها و نظراتی باشید که حاوی اسپم هستند. کامنت‌های اسپم، به کامنت‌هایی گفته می ‌شوند که دارای لینک ‌های تبلیغاتی، متن‌ های تولید شده به صورت اتوماتیک و نام‌ های اسپم هستند.

برای پیدا کردن چنین نظراتی از پیشخوان وردپرس وارد بخش کامنت شوید و سپس کامنت‌های اسپم را علامت ‌دار کنید و آن ها را حذف کنید.

با نصب افزونه ضدهرزنامه اکیسمت هم می توانید از ایجاد دیدگاه های اسپم جدید جلوگیری نمایید.

لینک‌های داخلی وب سایت خود را بازبینی کنید

لینک‌ هایی داخلی که به صفحات وب سایت خود شما داده می‌شود، به کراول‌های گوگل کمک می‌کند که نقشه سایت شما را پیدا کنند و متوجه شوند که چه محتوا و صفحاتی درون وب سایت شما وجود دارد.

اگر شما نتوانید به اندازه کافی از لینک ‌های داخلی استفاده کنید، برخی از صفحات شما گمنام باقی خواهند ماند.

برای این مورد پیشنهاد می شود که نقشه سایت خود را می توانید از افزونه سئو خود بگیرید ، درگوگل کنسول ثبت نمایید. همچنین بهتر است که فایل robots.txt سایت خود را در هاست فعال نمایید.

سرعت وب سایت خود را بررسی کنید

یکی از مواردی که به صورت مستقیم بر روی مشکل پنالتی شدن سایت در گوگل شما تاثیر ندارد اما باعث می ‌شود که رتبه وب سایت شما کاهش پیدا کند، سرعت لود شدن صفحات سایت است.

شما باید بتوانید صفحاتی که دیر لود می ‌شوند را پیدا کنید و مشکل آن ها را برطرف کنید زیرا گوگل سرعت لود شدن صفحات را به عنوان یکی از فاکتورهای امتیاز دهی به وب سایت قرار داده است.

برای حل مشکل پنالتی شدن سایت در گوگل در صورت که مشکل از کندی سرعت سایت شما است، از ابزارهایی مانند Google PageSpeed Insights یا GTmetrix برای ارزیابی سرعت بارگذاری صفحات وب‌سایت خود استفاده کنید. از افزونه‌های بهینه‌سازی تصاویر و کش وب‌سایت در وردپرس استفاده کنید.

آپدیت‌های الگوریتم‌های گوگل را بشناسید

اگر تمامی موارد بالا را بررسی کردید و هنوز علت پنالتی شدن خود را نمی‌دانید به این موضوع شک کنید که گوگل یکی از الگوریتم‌های خود را آپدیت کرده است و شما شامل آن الگوریتم شده‌ اید.

معمولاً پیدا کردن علت پنالتی شدن در چنین وضعیتی بسیار دشوار است زیرا، برخلاف پنالتی دستی، گوگل دلیل پنالتی شدن را عنوان نمی ‌کند. راهی که به شما پیشنهاد داده می‌شود این است که آپدیت‌ های جدید گوگل را پیگیری کنید.

مطالبی که راجع به آن ها در اینترنت وجود دارد را از وب سایت‌ های معتبر مطالعه کنید و با استفاده از این کار مشکل وب سایت خود را پیدا کنید.

از گوگل بخواهید که پنالتی شما را حذف کند

پس از اینکه علت مشکل پنالتی شدن سایت در گوگل را متوجه شدید و آن را برطرف کردید، حال نوبت این است که از گوگل بخواهید که پنالتی وب سایت شما را حذف کند.

برای این کار باید وارد سرچ کنسول شوید و دقیقاً شبیه روشی که برای آگاهی پنالتی‌های دستی انجام دادید را پیش بگیرید و یک درخواست یا به اصطلاح ریکوئست برای گوگل بفرستید. در هنگام نوشتن درخواست به موارد زیر دقت کنید:

  • در ابتدا توضیح دهید که متوجه قوانین گوگل شده‌ اید .
  • در قدم بعدی بگویید که تمامی مواردی که باعث شده است سایت شما پنالتی شود را پیدا کرده ‌اید و آن ها را اصلاح کرده‌ اید.
  • بیان کنید که شما به دنبال افزایش آگاهی مخاطبان و ارائه اطلاعات مطلوب به آن ها هستید و وب سایت شما تنها با هدف جلب توجه ربات‌های گوگل نوشته نشده است. همچنین بگویید که در آینده مرتکب چنین اشتباهی نخواهید شد و تمامی کارهای شما متناسب با قوانین گوگل خواهد بود.

پس از اینکه درخواست خود را برای گوگل ارسال کردید ممکن است از چند روز تا چند ماه طول بکشد تا گوگل آن را مطالعه کند و به آن پاسخ دهد. معمولا مدت زمان پاسخ دهی به درخواست کاربران بر اساس ان جریمه ‌ای که گوگل برای آن ها در نظر گرفته است با یکدیگر متفاوت می ‌باشد.

مقالاتی که می تواند مفید باشد

1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up