بدون دیدگاه
بهترین افزونه های گوگل کروم متناسب با نیاز مدیران وب سایت

دلیل اصلی محبوبیت گوگل کروم در میان کاربران؛ سادگی، سرعت مناسب، قدرت و امنیت بالای آن است. این ویژگی ها گوگل کروم را به یکی از بهترین و برترین مرورگرها تبدیل کرده است.

هرچند این مرورگر قابلیت های دیگری نیز دارد که هنوز در میان مردم شناخته شده و رایج نیستند. با ما در ادامه با بررسی بهترین افزونه های گوگل کروم متناسب با نیاز مدیران وب سایت همراه باشید.

افزونه های گوگل کروم در حوزه مدیریت وب سایت؛ نمونه ای از این قابلیت ها می باشد. این افزونه ها برای اضافه کردن برخی از قابلیت ها به مرورگر و همچنین تسریع در کارها و صرفه جویی در وقت و هزینه مورد استفاده قرار می گیرند.

در ادامه این مقاله بهترین افزونه‌های گوگل کروم برای مدیران سایت شرح داده شده است.

آشنایی با بهترین افزونه های گوگل کروم

قبل از اینکه بهترین افزونه های گوگل کروم را برای طراحان سایت و توسعه دهندگان وب سایت معرفی کنیم؛ بهتر است در خصوص تعریف افزونه و عملکرد آنها توضیح کوتاهی را ارائه کنیم.

برنامه یا نرم افزار کوچکی که جزئی از یک برنامه بزرگتر باشد را اصطلاحا افزونه می گویند. همانطور که گفته شد؛ این افزونه ها برای اضافه کردن قابلیت‌های متفاوت به برنامه اصلی به کار برده می شوند.

افزونه های گوگل کروم با نام اکستنشن کروم نیز شناخته می شوند.

برخی از برنامه ها؛ دارای افزونه های داخلی هستند و با فعال کردن آنها می توان قابلیت های جدیدی را به برنامه اضافه کرد. اما برخی از برنامه ها این ویژگی را ندارند و باید افزونه های مورد نیاز را دانلود کرده و سپس قابلیت مورد نظر را به برنامه اضافه کرد.

چگونگی نصب افزونه بر روی گوگل کروم

از سایت Google Web Store می توان افزونه‌های گوگل کروم را دانلود کرده و سپس آنها را نصب کرد. برای این کار؛ باید نام افزونه مورد نظر را در کادر جستجوی وب سایت تایپ کرده و با زدن کلید Enter نتایج جستجو را مشاهده کرد.

در لیست نتایج جستجو افزونه مورد نظر را پیدا کرده و بر روی آن کلیک کنید. در ادامه گزینه‌ی Add To Chrome را انتخاب نمایید. با این کار؛ افزونه مورد نظر شما به راحتی دانلود و نصب می‌شود.

بهترین افزونه های گوگل کروم مناسب برای مدیران وب سایت
بهترین افزونه های گوگل کروم مناسب برای مدیران وب سایت

بهترین افزونه های گوگل کروم مناسب برای مدیران وب سایت

در ادامه مقاله بهترین افزونه‌های گوگل کروم مناسب برای مدیران وب سایت معرفی شده است.

افزونه‌ Mozbar

افزونه Mozbar در زمینه‌ی سئو و دیجیتال مارکتینگ کاربرد وسیعی دارد. اطلاعات مفید و ارزشمندی در خصوص اعتبار سنجی سایت و دامنه سایت و همچنین در مورد Page Authority و Domain Authority را می توان با استفاده از این افزونه به دست آورد.

با داشتن این اطلاعات می توان جایگاه وب‌سایت را از نظر سئو ارتقاء داد. ساختار افزونه‌ی Mozbar بر پایه‌ی الگوریتم است.

افزونه‌ Dimensions
افزونه‌ Dimensions

از این طریق جایگاه وب‌سایت را مشخص کرده و به لینک سازی‌های داخلی و خارجی، دامنه، بک لینک‌ها، محتوا و… امتیاز می دهد.

افزونه‌ Dimensions از دیگر افزونه های گوگل کروم متناسب با نیاز مدیران وب سایت است.

افزونه‌های ColorZilla و ColorPick Eyedropper

برای انتخاب رنگ وب سایت در پروژه های مختلف و با فرمت های گوناگون، می توان از افزونه های ColorZilla و ColorPick Eyedropper استفاده کرد.

افزونه‌های Font Scanner و Fontface Ninja

برای مشاهده نوع فونت به کار رفته در صفحات وب سایت و تهیه‌ لیست از فونت های استفاده شده؛ می توان از افزونه‌ی Font Scanner استفاده کرد.

البته ناگفته نماند که افزونه Fontface Ninja خیلی کامل تر از افزونه‌ی Font Scanner است.

زیرا این افزونه علاوه بر قابلیت تهیه لیست از مجموعه فونت‌های به کار رفته در یک صفحه وب سایت؛ قابلیت های دیگری از قبیل تعیین نوع فونت، ابعاد فونت و فاصله بین نوشته‌ها را نیز دارد.

افزونه‌های Wappalyzer وBuiltWith Technology Profiler

از نظر کاربرد؛ افزونه‌ی Wappalyzer وBuiltWith Technology Profiler مشابه هستند. با استفاده از این دو افزونه می توان اطلاعاتی در خصوص کدنویسی، سیستم مدیریت محتوای استفاده شده در یک وب‌سایت و پلاگین‌های نصب شده در یک وب‌سایت را به دست آورد.

اکستنشن Wappalyzer
اکستنشن Wappalyzer

این ویژگی برای طراحانی مناسب است که می خواهند اطلاعاتی در مورد ساختار کلی وب سایت و برنامه های استفاده شده در آن به دست آورند. دانستن اینکه آیا یک وب سایت به طور کامل کدنویسی شده و یا اینکه بر پایه سیستم مدیریت محتوا ساخته شده و همچنین تعیین نوع افزونه و قاب های به کار رفته در وب سایت؛

افزونه BuiltWith Technology Profiler کروم
افزونه BuiltWith Technology Profiler کروم

با کمک این دو افزونه امکان پذیر است. لازم به ذکر است که این افزونه ها کمی خطا دارند و میزان دقت آنها در حدود 80 درصد می باشد.

اکستنشن Wappalyzer محبوبیت بیشتری بین کاربران دارد و از بهترین افزونه های گوگل کروم متناسب با نیاز مدیران وب سایت است.

افزونه Alexa Traffic Rank

یکی دیگر از افزونه های گوگل کروم که مورد استفاده طراحان وب سایت قرار می گیرد؛ افزونه‌ی Alexa Traffic Rank است. میزان مخاطبین داخلی و خارجی و محبوبیت وب‌سایت با کمک این افزونه تعیین می شود. این اطلاعات در راستای افزایش سئو و جایگاه سایت و نیز افزایش بازدیدکنندگان استفاده می شود.

  • نکته: مدتی است که فعالیت سایت اصلی Alexa برای ارائه آمار های سابق متوقف شده است.

افزونه Web Developer

یکی از بهترین و اصلی‌ترین افزونه های گوگل کروم افزونه Web Developer است. این افزونه در زمینه طراحی سایت کاربرد زیادی دارد و مورد توجه طراحان سایت و توسعه دهندگان وب قرار دارد.

برای به دست آوردن اطلاعات دقیقی در خصوص کدنویسی‌های HTML, CSS جاوا اسکریپت و فریم‌ورک‌های مورد استفاده در وب سایت؛ باید این افزونه را فعالسازی کرد.

افزونه Google Translate

برخلاف سایر افزونه ها؛ افزونه‌ی Google Translate برای اکثر مردم شناخته شده است. در صورتی که این افزونه فعال سازی شود؛ می توان با یک کلیک بر روی کلمات مختلف آنها را ترجمه کرده و معنی آنها را مشاهده کرد. برخی این افزونه را هم در دسته بندی بهترین افزونه های گوگل کروم آورده اند.

افزونه Check My Links

برای مشاهده‌ی وضعیت لینک‌سازی و لینک‌های داخلی و خارجی وب سایت باید از افزونه‌ی Check My Links استفاده کرد.

چنانچه لینک ها به رنگ سبز باشند؛ به این معنی است که لینک سازی به طور صحیح انجام شده است و برعکس لینک های قرمز رنگ بیانگر این هستند که لینک سازی به درستی انجام نشده و نیازمند اصلاح می باشند.

افزونه‌ Dimensions

افزونه Dimensions به عنوان یک ابزار بسیار عالی و کاملا کاربردی برای طراحی وب سایت شناخته می شود. طراحان وب سایت با استفاده از این افزونه ابعاد مربوط به صفحات وب و جزئیات مربوط در یک صفحه وب را محاسبه می کنند.

به عنوان نمونه: هدینگ، سایدبار، بادی و… که مربوط به چهار چوب و اندازه یک صفحه وب است و همچنین عکس، دکمه ها و فایل های مختلف با کمک این افزونه تعیین می شوند.

در واقع با استفاده از افزونه Dimensions و ابزار اندازه گیری موجود در آن؛ می توان ابعاد دقیق و جزئیات کلی و جزئی موجود در صفحه وب سایت را اندازه‌گیری کرد.

افزونه‌ یا اکستنشن کروم Dimensions
افزونه‌ یا اکستنشن کروم Dimensions

کار با این افزونه خیلی راحت است و فقط باید آن را فعال سازی کرده و سپس بر روی آیکون پازل کلیک کرده و یا اینکه با کمک کلید میان‌بر ALT + D آن را اجرا نمود.

افزونه‌های Awesome Screenshot و One Click Full Page Screenshot

برای گرفتن عکس و تهیه اسکرین شات از صفحات وب؛ می‌توان از افزونه های One Click Full Page Screenshot و Awesome Screenshot استفاده کرد. این دو مورد از نظر برخی از بهترین افزونه های گوگل کروم برای تصویر برداری بوده است.

در برخی از وب سایت ها که با مشکل اسکرول کردن و یا محدودیت کلیک راست کردن روبر هستند؛ نمی توان اسکرین شات تهیه کرد. این دو افزونه این قابلیت را دارند که با وجود این مشکلات بتوان از وب سایت اسکرین شات گرفت.

هر چند تعداد زیادی افزونه وجود دارد؛ اما بهتر است افزونه هایی نصب و اجرا شوند که کاربردی هستند. زیرا نصب بیش از حد این افزونه ها باعث سنگین شدن نرم افزار گوگل کروم و به تبع آن کند شدن سرعت مرورگر می شود.

دانلود افزونه ها و نتیجه گیری

هرچند موضوع مقاله بهترین افزونه های گوگل کروم ارتباط مستقیمی به خدمات افزایش امنیت وردپرس و مدل کاری سایت کانفیگ وردپرس ندارد. اما اطلاع از این اکستنشن های گوگل کروم می تواند باعث بهینه تر شدن کار با مرورگر کروم شود.

تقریبا می توان گفت برای همه این افزونه ها، نسخه فایرفاکس و موزیلا هم وجود دارد و کاربران این مرورگر هم می توانند از انها استفاده نمایند.

لینک دانلود دانلود افزونه ها :

در این مقاله سعی شده است که بهترین افزونه های گوگل کروم متناسب با نیاز مدیران وب سایت را معرفی نماییم. اما هدف اصلی فعالیت سایت کانفیگ وردپرس ارائه خدمات امنیت است.

در لیست زیر می توانید به برخی خدمات و مقاله های ما دسترسی داشته باشید.

مقالاتی که می تواند مفید باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up