آموزش افزایش حافظه وردپرس - رفع خطای صفحه سفید وردپرس

با افزایش محدودیت حافظه در PHP در وردپرس، شما می‌توانید با مشکلاتی مانند خطای حافظه و اجرای آرام‌تر فرآیندها در وب سایت خود مواجه نشوید. برای افزایش محدودیت حافظه، در فایل wp-config.php، به صورت زیر عمل کنید:

define('WP_MEMORY_LIMIT', '256M');

اگر نیاز به مقدار بیشتری است ، عدد 256M را به مقدار بالاتری مانند 1024M تغییر دهید تا حافظه بیشتری در اختیار داشته باشید. همچنین، می‌توانید در فایل htaccess نیز با افزودن کد زیر، این محدودیت را افزایش دهید:

php_value memory_limit 256M

با این کار، شما می‌توانید حافظه بیشتری در وردپرس خود استفاده کنید و از بهینه‌تر شدن وب‌سایت خود لذت ببرید. در ادامه مقاله ، بصورت کامل در مورد افزایش محدودیت حافظه php در وردپرس (Memory Limit) و همه روش های انجام این کار توضیح می دهیم.

اگر به دنبال یک CMS با کاربری آسان و بهینه، برای مدیریت وب سایت خود هستید، وردپرس می تواند یک انتخاب عالی برای شما باشد. از جمله مزایای وردپرس، انعطاف پذیری و مقیاس پذیر بودن آن و از طرفی هم منبع باز بودن آن است.

اما، در کنار این مزایا، وردپرس معایبی را نیز در بر دارد که به آن می پردازیم. استفاده از وردپرس برای افرادی که می خواهند به تازگی وارد حوزه طراحی وب سایت شوند می تواند مقداری دشوار باشد زیرا، وردپرس دارای تنظیمات فنی متعددی است. یکی از این تنظیمات، مربوط به محدودیت حافظه وردپرس است.

اگر حافظه وردپرس شما به سرعت تمام می شود، وقت آن رسیده است که برای رفع این مشکل اقداماتی را انجام دهید. یک راه حل آسان و کاربردی برای حل کردن این مشکل افزایش دادن محدودیت حافظه وردپرس است.

در این مقاله آموزشی تلاش می کنیم، نحوهافزایش محدودیت حافظه php در وردپرس (Memory Limit) را به گونه ای به شما آموزش دهیم که حتی افراد مبتدی هم بتوانند از آن بهره مند شوند.

بررسی علل ایجاد محدودیت حافظه php در وردپرس

یکی از عواملی که باعث می شود عملکرد سایت شما کاهش پیدا کند، استفاده از محتوا، تصاویر، ویدیو، افزونه و اسکریپت های مختلف در وب سایت وردپرسی است که در نهایت سبب می شود حافظه وردپرس شما با محدودیت مواجه شود.

در این هنگام ممکن است به خطای نام آشنایی با عنوان خطای حافظه php برخورد کنید که معمولا این خطا برای افراد وردپرس کار و با تجربه، کاملاً آشنا است. اگر وردپرس نتواند به دلیل محدودیت حافظه، درخواست هایی که از آن کرده اید را به درستی انجام دهد، شما با این خطا مواجه می شوید.

رفع خطای Allowed memory size of bytes exhausted با افزایش حافظه وردپرس
رفع خطای Allowed memory size of bytes exhausted با افزایش حافظه وردپرس

خطای محدودیت حافظه، زمانی رخ می دهد که شما افزونه ها و اسکریپت های زیادی را بر روی سیستم خود نصب و استفاده کرده باشید؛ هرچه حافظه بیشتری در حال استفاده باشد و یا از افزونه هایی که به درستی بهینه نشده اند استفاده شود و یا فرایند نصب، مقدار زیادی حافظه مصرف کند، همه موارد باعث بروز خطای محدودیت حافظه خواهد شد.

زمانی که حافظه وب سایت شما با محدودیت مواجه شود، سایت شما به درستی کار نخواهد کرد و با مشکل مواجه خواهد شد. یک وب سایت برای اینکه بتواند به درستی کار کند نیازمند فضایی برای ذخیره کردن فایل ها و محتواهای بصری، افزونه ها، پایگاه داده ها، کد ها، قالب ها و موارد این چنینی دارد.

زمانی که حافظه وردپرس با محدودیت مواجه شده باشد، مقدار حافظه ای که می توان استفاده کرد، محدود می شود. در این شرایط باید این مقدار حافظه افزایش پیدا کند.

علاوه بر خود وب سایت وردپرسی، شرکت ارائه دهنده هاستی که انتخاب می کنید نیز محدودیت‌هایی را در این زمینه اعمال می کند. شرکت ارائه دهنده هاست، مقدار مشخصی از منابع، که یکی از آن ها حافظه هست را برای مدیریت فایل های وب سایت شما در اختیار شما قرار می دهد.

درنتیجه می توان گفت مقدار حافظه ای که شما مصرف می کنید، به مقدار زیادی به شرکت ارائه دهنده خدمات هاست شما نیز بستگی دارد.

باید دقت کنید که کدام ارائه دهنده خدمات هاست را برای وب سایت خود انتخاب می کنید. در این شرایط، انتخاب یک ارائه دهنده  خدمات هاست، که کیفیت بالایی را به مشترکان خود ارائه می‌دهد منطقی است. اگر شما بخواهید که در گذر زمان، سایت خود را گسترش دهید، به حافظه بیشتری نیاز خواهید داشت.

محدودیت حافظه php در وردپرس
محدودیت حافظه php در وردپرس

افرادی که به تازگی کار با سایت خود را آغاز کرده باشند، نیازی به استفاده از طرح های گران قیمت هاست ندارند البته، اگر قرار باشد که کار خود را در آینده گسترش دهند بهتر است از یک ارائه دهنده خدمات هاست خوب استفاده کنند.

آموزش افزایش محدودیت حافظه php در وردپرس

افزایش محدودیت حافظه php در وردپرس کار آسانی است زیرا شما می دانید که دقیقاً باید چه کاری انجام دهید و راه حل آن واضح است و علت پیچیده ای ندارد.

سه روش مختلف برای افزایش محدودیت حافظه وردپرسی وجود دارد که در ادامه به آن ها می پردازیم.

  1. افزایش محدودیت حافظه php در وردپرس با تغییر فایل ‏wp-config
  2. افزایش محدودیت حافظه php در وردپرس با ویرایش فایل php.ini
  3. افزایش محدودیت حافظه php در وردپرس با ویرایش فایل htaccess

مشکل محدودیت حافظه php در وردپرس، گاهاً با ارور Allowed memory size of bytes exhausted نیز در سایت نمایش داده می شود. در ادامه این مقاله روش حل مشکل Allowed memory size of bytes exhausted هم بیان می شود.

روش اول : افزایش محدودیت حافظه php در وردپرس با تغییر فایل ‏wp-config

آسان ترین و بی درد سرترین راه حل افزایش محدودیت حافظه php در وردپرس، تغییر فایل ‏wp-config است. البته باید بگویم که محدودیت این روش، حداکثر حافظه ای است که خدمات ارائه دهنده هاست برای شما در نظر گرفته است.

یعنی شما زمانی می توانید این کار را انجام دهید که هنوز حافظه ای برای افزایش وجود داشته باشد. حافظه ای که هر وب سایت استفاده می کند، معمولا نسبت به حافظه‌ ای که خدمات ارائه دهنده هاست به او تخصیص داده است کمتر است.

قبل از انجام هر کدام از روش ها، بهتر است که فایل اصلی دانلود شود تا به عنوان بک آپ داشته باشید.

مقدار حافظه ای که به سایت وردپرسی شما تخصیص پیدا کرده است در فایل wp-config.php قابل مشاهده است؛ در نتیجه برای تغییر این مقدار، باید به این فایل دسترسی داشته باشید. شما باید این فایل را به گونه ای تغییر دهید که حافظه خود را افزایش دهید.

فایل wp-config.php زمانی که سایت وردپرسی خود را نصب می کنید، به صورت جداگانه در پوشه اصلی سایت وردپرس شما قرار می گیرد.

فایل wp-config وردپرس
فایل wp-config وردپرس

برای دسترسی به این فایل باید وارد پنل مدیریت هاست خود شوید، در بخش مدیریت فایل ها، در پوشه public_html فایل wp-config را پیگیری کرده و ویرایش نمایید. برای اینکه حافظه را به مقدار 256 مگابایت افزایش دهید، باید خط کد زیر را درست قبل از خط با محتویات Happy Blogging کپی کنید.

define('WP_MEMORY_LIMIT', '256M');

این مقدار 256M را البته می توانید با اعدادی بزرگ تر، مانند 512M , 1024M , 2048M نیز جایگزین نمایید.

این خط کد، محدودیت حافظه وردپرس را 256 مگابایت تغییر می دهد. شما می توانید به هر میزان که حافظه نیاز دارید، این عدد را کم و زیاد کنید. در قدم آخر باید فایل را ذخیره کنید و دوباره به سمت سرور آپلود کنید. با این روش شما به حافظه بیشتری دسترسی خواهید داشت.

روش دوم : افزایش محدودیت حافظه php در وردپرس با ویرایش فایل php.ini

اگر با تغییر فایل |ي نتوانستید حافظه را افزایش دهید، می توانید به جای تغییر دادن فایل های وردپرسی، تنظیمات سرور خود را عوض کنید.

برای دسترسی به فایل php.ini به پوشه ریشه وب سایت خود یا جایی که ارائه دهنده هاست شما در آنجا قرار داده شده است وارد شوید. برای پیدا کردن فایل php معمولا باید به پوشه wp-admin مراجعه کنید. در آن جا می توانید فایل php.ini یا php5.ini را پیدا کنید.

ویرایش فایل php.ini برای افزایش محدودیت حافظه php در وردپرس
ویرایش فایل php.ini برای افزایش محدودیت حافظه php در وردپرس

برای تغییر دادن آن ابتدا باید این فایل را با دابل کلیلک به درون سیستم خود دانلود کنید و در آنجا فایل را باز کنید. برای تغییر دادن مقدار حافظه موجود در فایل php.ini به خط کدی مراجعه کنید که حاوی کد memory-limit با واحد M است.

در بیشتر شرکت های هاست ، لازم است که فایل php.ini در روت اصلی، یعنی در پوشه Public_html ایجاد شود و مقادیر یاد شده در آن قرار گرفته و ذخیره شود.

معمولاً عددی که مقابل این کد نوشته شده است، 64 مگابایت است شما می‌توانید آن را به مقدار 256 مگابایت تغییر دهید.

Memory_limit = 256M

معمولا با استفاده از این راه حل، مشکل شما برطرف می شود اما، به این نکته دقت کنید که این آپشن در هاست های اشتراکی جواب نمی دهد زیرا، در این حالت شما نمی توانید فایل را پیدا کنید و به آن دسترسی داشته باشید. در این شرایط از روش سوم استفاده کنید.

روش سوم : افزایش محدودیت حافظه php در وردپرس با ویرایش فایل htaccess

اما در آخرین روش برای افزایش محدودیت حافظه php در وردپرس باید فایل حساس و مهم htaccess ویرایش شود.

اگر هیچ یک از روش های تغییر دادن فایل php.ini و wp-config.php به شما در حل کردن محدودیت حافظه وردپرس کمک نکرد، باید از روش سوم که تغییر دادن فایل htaccess است استفاده کنید.

در صورتی که از هاست سی پنل استفاده می کنید و فایل htaccess در پوشه Public_html هاست شما وجود نداشت ، به معنی این است که فایل مخفی است. طبق راهنمای تصویری زیر می توانید فایل های حساس سیستمی را از حالت مخفی خارج نمایید.

نمایش فایل های مخفی در هاست سی‌پنل
نمایش فایل های مخفی در هاست سی‌پنل

بعد از مشاهده فایل ، آن را باید در حالت ویرایش باز کرده و کد زیر را در آن قرار داد.

ویرایش فایل htaccess
ویرایش فایل htaccess
php_valuememory_limit 512M

با استفاده از این خط کد، محدودیت حافظه شمابه 512 مگابایت افزایش پیدا می کند.

نکته پایانی برای افزایش محدودیت حافظه php در وردپرس

اگر مراحل قبلی به شما برای افزایش محدودیت حافظه php در وردپرس کمک نکرد و همچنان به دنبال افزایش دادن محدودیت حافظه وردپرس خود هستید، دیگر کاری از دست شما بر نمی آید و باید با ارائه دهنده خدمات هاست خود تماس بگیرید تا یک راه کار به شما پیشنهاد بدهد.

در برخی از موارد پیش می آید که شما به صورت دستی قادر نباشید کاری بکنید و تنها ارائه دهنده خدمات هاست شما توانایی انجام این کار را داشته باشد. تماس با ارائه دهنده خدمات هاست می تواند یک کار راحت و تقریباً بهترین راه حل برای مالکان وب‌ سایت و به خصوص برای افرادی که از هاست اشتراکی استفاده می کنند، باشد.

در هاست های اشتراکی شما قادر نیستید که به فایل php.ini دسترسی داشته باشید و آن را تغییر دهید. در این زمان اگر با ارائه دهنده خدمات هاست تماس گرفتید و آن ها اجازه افزایش این مقدار را به شما نشان ندادند، راه حل این است که ارائه دهنده خدمات هاست خود را عوض کنید یا اینکه هاست خود را با همان ارائه دهنده خدمات هاست، به تایر های بالاتر ارتقا دهید.

برخی از سوالات متداول در مورد افزایش محدودیت حافظه php در وردپرس و (Memory Limit)

  • محدودیت حافظه وردپرس چیست؟

محدودیت حافظه وردپرس، مقدار حافظه ای است که سایت شما می تواند به صورت یک جا از آن استفاده کند. این مقدار درون فایل های پیکربندی وردپرس وجود دارد و مشخص می کند که افزونه ها، اسکریپت ها و درخواست های کاربران، چقدر از منابع را می تواند استفاده کند.

  • سایت وردپرسی به چه مقدار حافظه نیاز دارد؟

برای پاسخ دادن به این سوال باید بدانید که وب سایت شما تا چه اندازه بزرگ است؟ چه تعداد افزونه و قالب درون آن وجود دارد؟ نفراتی که از وب سایت شما بازدید می کنند چه تعداد هستند؟ حداقل مقداری که خود وردپرس به شما پیشنهاد می‌دهد، 64 مگابایت است اما سایت های بزرگتر که ترافیک بالایی دارند معمولا نیاز به 2048 مگابایت یا به مقدار بیشتری از حافظه نیاز خواهند داشت.

  • اگر از مقدار محدودیت حافظه وردپرس فراتر برویم چه اتفاقی رخ می دهد؟

اگر شما به حافظه بیشتری نسبت به چیزی که در محدودیت حافظه مشخص شده است، نیاز داشته باشید؛ سایت شما بسیار کند خواهد شد، با خطا های متعددی مواجه می شوید و در برخی از موارد نیز سایت شما کرش خواهد کرد و خراب خواهد شد. معمولا بالا رفتن تعداد افزونه ها و استفاده از قالب هایی که نیاز به حافظه زیادی دارند سبب این موضوع می شود. برای جلوگیری از این مسائل بهتر است که وب سایت شما تا جایی که ممکن است از حافظه کمی استفاده کند و از تعداد افزونه و قالب های کمی برخوردار باشد.

  • برای کاهش دادن محدودیت حافظه چه کنیم؟

اگر متوجه شدید که سایت شما از حافظه زیادی استفاده می کند می توانید مقدار حافظه آن را کاهش دهید. برای این کار نیز دوباره باید به خط کد Memory Limit در فایل wp-config.php مراجعه کنید و مقدار آن را با عدد کمتر جایگزین کنید. دقت کنید که با کم کردن این مقدار، ممکن است سایت شما به درستی کار نکند.

  • میزان حافظه ای که به عنوان محدودیت حافظه وردپرس مشخص شده است را چگونه پیدا کنیم؟

با نصب کردن یک افزونه با نام wp memory usage یا با استفاده از تابع phpinfo می توانید متوجه شوید که چه مقدار از حافظه وردپرس در حال حاضر در حال استفاده است؟ هر دوی این روش ها به شما کمک می کند که مقدار حافظه در حال استفاده و مقدار حافظه باقی مانده را متوجه شوید.

  • برای کم کردن استفاده از حافظه چگونه باید سایت وردپرسی را بهینه سازی کرد؟

اگر بخواهید که وب سایت وردپرسی شما به گونه ای بهینه شود که از حافظه کمتری استفاده شود، گام اول استفاده از قالب های سبک و غیرفعال کردن همه افزونه هایی است که به آن ها احتیاج ندارید، همچنین با بهینه کردن تصاویری که در وب سایت شما وجود دارد و استفاده از افزونه های کش حافظه می توانید مقدار حافظه مورد نیاز خود را مدیریت کنید.

  • ویروسی شدن سایت تاثیری در محدودیت حافظه php در وردپرس و مشکلات مربوطه دارد؟ 

بله، ویروسی شدن سایت می‌تواند به محدودیت حافظه PHP در وردپرس و مشکلات مربوطه منجر شود. اگر سایت شما تحت حملات ویروسی قرار گیرد، این به معنی افزایش بار حافظه و پردازش در سرور شما است. این مسئله می‌تواند باعث کاهش عملکرد سایت شود و باعث مشکل در اجرای کدهای PHP در وردپرس شود.

همچنین، ویروسی شدن سایت می‌تواند باعث حذف بخشی از داده‌ها و اطلاعات مهم شما شود. بنابراین، حفاظت از سایت در برابر ویروس‌ها و حملات سایبری بسیار مهم است.

در صورتی که سایت شما ویروسی شده است، می توانید از خدمات ما برای این مورد نیز استفاده نمایید.

خدمات پاکسازی سایت هک شده و ویروسی بصورت تخصصی

  • برخی از مقاله های مرتبط با خدمات :
  1. ریدایرکت شدن وردپرس به سایت های خارجی
  2. هک از طریق تزریق کد یا URL Injection و نحوه مقابله با آن
  3. بررسی وحل مشکل نمایش حروف ژاپنی یا چینی در نتایج جستجو گوگل
  4. چگونه بفهمیم سایت هک شده است؟

در نهایت، تغییر دادن حافظه وردپرس، با روش هایی که در بالا ذکر شد، کار آسانی است. این روش‌ها شامل، تغییر دادن فایل های php.ini و wp-config.php و در برخی از موارد فایل htaccess است. در نهایت اگر هیچ یک از این موارد کار نکرد، باید با شرکت ارائه دهنده خدمات هاست خود تماس بگیرید و مشکل با آن ها در میان بگذارید.

منبع : سایت muffingroup

مقالاتی که می تواند مفید باشد

2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up