بستن توابع خطرناک PHP در دایرکت ادمین

موضوع دیگری که برای افزایش امنیت سایت مهم است، بستن توابع خطرناک PHP است. این آموزش برای هاست دایرکت ادمین است. با بررسی راه کار های پیشگیری از هک شدن سایت به این نتیجه می رسیم که برخی تغییرات باید در هاست برای افزایش امنیت وردپرس انجام شود. در مقاله افزایش امنیت هاست بخش هایی از این مورد را آموزش داده ایم و امروز نیز بخش دیگری را که با عنوان بستن توابع خطرناک PHP در دایرکت ادمین است.

سایت کانفیگ وردپرس، ارائه دهنده خدمات پاکسازی سایت هک شده در تلاش است تا تمام روش هایی که باعث افزایش امنیت سایت کاربران می شود را معرفی نماید. باما در ادامه همراه باشید.

آموزش بستن توابع خطرناک PHP در دایرکت ادمین

برای هک کردن سیستم های مدیریت محتوایی که از زبان برنامه نویسی PHP استفاده کرده اند، توابعی وجود دارد که ما در این پست آموزش بستن توابع خطرناک PHP در هاست دایرکت ادمین را مورد بررسی قرار داده ایم. باید توابع مهم و خطرناک php را بست تا حداقل از این روش امکان هک سایت وجود نداشته باشد.

نکته: بسیاری از توابع php برای عملکرد صحیح وردپرس نباید در لیست disable_functions قرار بگیرد و مسدود شود. با بررسی اسناد وردپرس به توابع مهم و مورد نیاز وردپرس دسترسی پیدا کنید.

در لیست disable_functions تنها توابعی باید قرار بگیرد و به معنای دیگر مسدود شود که به واسطه آنها امکان هک و نفوذ به سایت ها فراهم می شود. در این مقاله بصورت کامل بستن توابع خطرناک PHP در دایرکت ادمین را آموزش داده ایم.

روش دسترسی به فایل کانفیگ PHP در SSH

برای بستن توابع خطرناک php باید به SSH وارد شد. در صورتی که روش وارد شدن به SSH در هاست دایرکت ادمین را نمی دانید، همین متن را در گوگل کپی کرده و از نتایج آن مطلع شوید. بعد از وارد شدن به SSH باید دستور php -i | grep php.ini به منظور پیدا کردن مسیر فایل php.ini وارد نمایید.

به جهت اینکه محتوای فایل کانفیگ PHP را که در فایل php.ini قرار دارد، روش بالا انجام می شود.

برای ویرایش این فایل در صورت تمایل از دستور زیر استفاده نمایید:


nano /usr/local/php74/lib/php.ini

توجه داشته باشید که احتمالاً مسیر فایل php.ini سرور شما با مسیر ذکر شده در بالا، یکسان نباشد. شما باید مسیر بدست آمده برای سرورتان را با مقدار nano /usr/local/php74/lib/php.ini جایگزین نمایید.


yum install nano

در صورتی که در مراحل نصب از شما سوالی پرسیده شد با عبارت y به آن پاسخ تایید بدهید.

ویرایش فایل php.ini و مشاهده لیست disable_functions

در بالا عرض شد که برای مشاهده محتوای فایل php.ini با دستور nano /usr/local/php74/lib/php.ini می توانید این کار را انجام دهید. در نظر داشته باشید که برای مسدود کردن توابع خطرناک php، باید لیست توابع مدنظر را جهت مسدود سازی در مقابل عبارت disable_functions در فایل php.ini قرار دهید.

برای جستجو بین کدهای موجود، کافیست که فقط کلید ترکیبی ctrl+w را فشار داده و عبارت disable_functions را وارد و کلید Enter را بزنید. پس از اینکار با تصویر زیر روبرو می شوید.

ویرایش فایل php.ini و مشاهده لیست disable_functions
ویرایش فایل php.ini و مشاهده لیست disable_functions

این تغییرات را زمانی انجام دهید که لیست اختصاصی برای توابع خطرناک در اختیار دارید، در غیر این صورت بهتر است تغییرات خود را در این بخش به حالت قبل برگردانده و هیچگونه دستکاری در این بخش بسیار مهم انجام ندهید.

پیشنهاد برای بستن توابع خطرناک PHP

با وارد کردن دستورات زیر، به ترتیب در کنترل پنل هاست دایرکت ادمین، تنظیمات امنیتی لازم بر روی php فعال در سرور شما اعمال می گردد.


cd /usr/local/directadmin/custombuild
./build update
./build secure_php

دقت داشته باشید که هر کدام از خط های بالا باید به ترتیب و جداگانه وارد شود.

  • با دستور اول به مسیر کانفیگ و تنظیمات هدایت می شوید.
  • دستور دوم فایل کافیگ بروز از منابع دایرکت ادمین بر روی سرور ذخیره می شود.
  • دستور سوم، عملیات امن سازی php اجرا و تکمیل می شود.

قابل توجه کاربرانی که تازگی دایرکت ادمین را نصب کرده اید: توابع اشاره شده بصورت خودکار بر روی فایل php.ini برای disable_functions تنظیم شده است و شما پس از وارد کردن دستور آخر یعنی ./build secure_php با پیغام PHP has been secured روبرو می شوید. این پیغام به معنی این است که php شما امن است و این تنظیمات قبلاً انجام شده است.

معمولاً روش پیشنهادی در زمانی که ورژن جدیدی از PHP ارائه می شود لازم است که انجام شود.

نکته آخر بستن توابع خطرناک PHP

همیشه همه کارها از سمت سرور نیست و یا شاید شما از اصطلاحات بکار برده شده بالا حتی اطلاع نداشته باشید. روش های افزایش امنیت وردپرس خلاصه در این چندکار نیست و بصورت کامل ما در مقاله ای با عنوان معرفی کامل‌ترین روش‌های بالا بردن امنیت وردپرس مهم ترین نکات را بیان کرده ایم.

مقالاتی که می تواند مفید باشد

2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up