آموزش حل مشکل 400 Bad Request وردپرس

ارور 400 Bad Request به معنای این است که درخواستی که از طریق مرورگر به سرور ارسال شده است، توسط سرور قابل فهم نیست یا با مشکل مواجه شده است. این خطا ممکن است از دلایل مختلفی ناشی شود.

زمانی که این خطا رخ می‌دهد، این به معنای آن است که درخواست شما که به سرور ارسال شده است، نادرست است یا به دلایلی مشکل دارد که در نتیجه، سرور قادر به پردازش صحیح درخواست نمی‌باشد. در نتیجه، هیچ پاسخ مناسبی از سمت سرور دریافت نمی‌شود و خطای 400 ایجاد می‌شود.

برای رفع این خطا، باید از راهکارهایی که در دسترس هستند، استفاده نمود. ادامه این مقاله به بررسی و روش حل ارور 400 Bad Request در سایت وردپرس می پردازیم.

خطای 400 Bad Request در وردپرس

ارور 400 Bad Request یکی از اشکالات رایج است که ممکن است در هنگام مشاهده صفحات وب یا استفاده از برنامه‌های تلفن هوشمند به آن برخورد کنید. این خطا با وضعیت HTTP Status مرتبط است و به طور خلاصه با نام خطای 400 شناخته می‌شود.

دلایل مختلفی وجود دارد که ارور 400 Bad Request اتفاق می افتد. بصورت معمولاً زمان هایی که درخواست های ارسالی از سمت کاربر به سمت سرور سایت نادرست باشد، این ارور نمایش داده می شود.

یکی دیگر از دلایلی که ارور 400 Bad Request ایجاد می شود، ناقص ارسال شدن و یا خراب شدن درخواست شما در حین ارسال به سمت سرور است. از خطاهای رایج وردپرس خطای 400 Bad Request است که زمانی که به مشاهده صفحات سایت می پردازیم نمایش داده می شود.

این اتفاق برخی مواقع حتی در موبایل هم رخ می دهد. برخی کارشناسان می گویند ارور 400 Bad Request به وضعیت HTTP Status ارتباط دارد که بصورت اختصار آن را خطای 400 هم می گویند.

در ادامه به روش حل مشکل 400 Bad Request می پردازیم.

دلایل اصلی ایجاد خطای 400 Bad Request

ارور 400 Bad Request یکی از خطاهای متداول در پروتکل HTTP است که نشان‌دهنده این است که درخواستی که از سوی کلاینت (مثلاً مرورگر وب) به سرور ارسال شده است، نامعتبر یا قابل فهم نیست. این خطا معمولاً ناشی از خطاهایی در ساختار یا محتوای درخواست ارسالی است.

  • دلایل اصلی ایجاد ارور 400 Bad Request می‌تواند شامل موارد زیر باشد:
  1. پارامترهای درخواست نامعتبر: درخواست شامل پارامترهایی است که سرور قادر به تشخیص یا پردازش نمی‌باشد.
  2. ساختار نادرست درخواست: ساختار کلی درخواست HTTP نامعتبر است. مثلاً سینتکس URL یا هدرهای نادرست.
  3. حجم بیش از حد درخواست: اگر درخواست بسیار بزرگ باشد و سرور اجازه پردازش آن را نداشته باشد، خطای 400 رخ می‌دهد.
  4. نوع داده‌ای نادرست: اگر نوع داده‌ای مورد انتظار در درخواست (مثلاً JSON یا XML) با فرمت واقعی درخواست تطابق نداشته باشد.
  5. درخواست توکن ناصحیح یا ناقص: در مواردی که احراز هویت یا دسترسی مورد نیاز است، ارسال توکن‌ها یا اطلاعات احراز هویت به صورت نادرست می‌تواند این خطا را ایجاد کند.

برای رفع این خطا، باید به دقت درخواست ارسالی را بررسی کرده و اطمینان حاصل کرد که همه پارامترها و ساختارها به درستی و با توجه به نیازهای سرور فراهم شده‌اند. همچنین، بررسی و لاگ‌گیری خطاها می‌تواند در پیدا کردن دقیق‌تر دلیل ایجاد خطا کمک کند.

آموزش حل ارور 400 Bad Request

با توضیحاتی که در ادامه برای حل خطای 400 Bad Request می دهیم، می توانید مشکل خود را حل نمایید. این ارور هم مانند خطای 504 وردپرس خروجی و پیغام های مختلفی رو در زمانی که ایجاد می شود نمایش می دهد.

در زیر چند نمونه از این پیغام ها را قرار داده ایم. با استفاده از راهکار ها و روش هایی که قرار داده ایم، می توانید زمانی که با هر کدام از این خطاها برخورد کردید، مشکل خود را حل نمایید.

400 Bad Request
Bad Request. Your browser sent a request that this server could not understand
Bad Request – Invalid URL
Bad Request: Error 400
HTTP Error 400 – Bad Request
400 – Bad request. The request could not be understood by the server due to malformed syntax. The client should not repeat the request without modifications

آموزش حل خطای 400 Bad Request
آموزش حل ارور 400 Bad Request

تنظیمات و کانفیگ سرور و شخصی سازی آن از دلایل نمایش این پیغام ها در زمان بوجود آمدن ارور 400 است. هر زمان با این خطاهای بالا مواجه شدید، بدانید که مربوط به ارور 400 است.

در زیر به ترتیب خط قرار گیری پیغام ها، معنی و مفهوم آنها را قرار داده ایم.

  1. در زمانی که درخواست نامناسب 400 باشد نمایش داده می شود.
  2. در زمانی که مرورگر شما درخواستی ارسال می‌کند که از سوی سرویس‌دهنده قابل درک نیست نمایش می دهد.
  3. هنگامی که نشانی اینترنتی نامعتبر است نمایش داده می شود.
  4. برای ارور 400 است.
  5. در هنگامی که خطای HTTP درخواست نام میزبان، نامعتبر است نمایش داده می شود.
  6. این نیز در هنگامی که درخواست به دلیل ترکیب شدن یا دستور نامناسب، توسط سرور قابل درک نیست. کاربر یا سرویس‌گیرنده نباید این درخواست را بدون اعمال تغییرات، تکرار کرده و دوباره ارسال کند نمایش داده می شود.
خطای 400 Bad Request در وردپرس
خطای 400 Bad Request در وردپرس

همه روش های حل مشکل 400 Bad Request در سایت

دلایل دیگری هم بجز مواردی که در ابتدا عرض شد وجود دارد که باعث ایجاد مشکل 400 Bad Request در سایت می شود. در بیشتر موارد خطای 400 بخاطر URL اشتباه در مرورگر به وجود می آید. اما راهکار های حل مشکل 400 Bad Request در سایت را در ادامه مطالعه نمایید.

بررسی آدرس

چندین بار به اینکه بیشترین دلیل بروز خطای 400 وجود کاراکتر های نامفهوم در URL و بخاطر URL اشتباه در مرورگر به وجود می آید اشاره شد. خیلی ساده است که اگر آدرس اشتباه وارد شده باشد، با وارد کردن آدرس درست این خطای 400 Bad Request حل می شود و به پیج درخواستی خود هدایت می شوید.

حذف کوکی های مرورگر

از دیگر روش های حل مشکل ارور 400 حذف کوکی های مرورگر است. خیلی مواقع چون کوکی های مرورگر ها قدیمی هستند و بروز رسانی نشده اند، ممکن است که با این خطا مواجه شوید. بیشتر هم این مورد در سرویس های گوگل اتفاق می افتد. برای حل این مشکل باید کوکی ها و کش مرورگر خود را بصورت کامل حذف نمایید.

تغییرات در DNS

اگر در زمان تغییر سرور، کوکی های DNS حذف نشده باشند هم ممکن است این ارور 400 Bad Request نمایش داده شود. پس بنابر این از دیگر روش های حل مشکل ارور 400 حذف کش DNS است که در سیستم عامل ویندوز باید پس از اجرای برنامه CMD دستور زیر را در آن اجرا نمایید.


ipconfig/flushdns

حتماً توجه نمایید که پس از اجرای کد باید تغییرات را به صورت تصویر زیر ببینید و پیغام موفقیت آمیز بودن حذف کش DNS رو مشاهده نمایید.

حذف کش DNS در CMD
حذف کش DNS در CMD

عیب یابی به روش خطای 504

از روش های دیگری که برای حل ارور 400 Bad Request وجود دارد، استفاده از عیب یابی به روش خطای 504 است. یعنی دقیقاً به صورتی که برای حل مشکل خطای 504 باید اقدام کرد، برای این مورد هم باید از روش خطای 504 استفاده کرد.

در این تاریخ آموزشی در سایت کانفیگ وردپرس برای حل خطای 504 وجود ندارد.

مشکلات اینترنتی یا سرور

مشکلات اینترنتی یا سرور هم می تواند جزئی از مواردی باشد که در ارور 400 Bad Request تاثیر گذار باشد. شاید هیچ کدام از روش های بالا به حل مشکل شما کمک نکند بجز بررسی وضعیت اینترنت خود شما. یعنی ممکن است بصورت موقت ISP ارائه دهنده خدمات اینترنت شما مشکلی داشته باشد.

در این مواقع تغییر آی‌پی با نرم افزار های تغییر ip به حل مشکل کمک می کند.

در برخی موارد که بیشتر سایت‌ها با خطای 400 مواجه بشن این مشکل به اتصال اینترنتی یا سیستم کامپیوتری شما برمیگرده که باید این مورد رو با شرکت ارائه دهنده اینترنت خودتون در میون بگذارید تا راهنماییتون کنند.

یا اینکه گاهی اوقات هم خطا از سمت سرویس دهنده سرور هست که برای این مورد باید از مدیریت سرور بخواین که بررسی کاملی رو سرور انجام بده و اگر خطا از سمت سرور بود مشکل رو براتون برطرف بکنه.

نکته پایانی آموزش حل مشکل 400 Bad Request

متوجه شدیم که ارور 400 Bad Request معمولاً به علت پارامترهای درخواست نادرست، ساختار ناصحیح درخواست یا حجم زیاد درخواست ایجاد می‌شود. مشکلاتی مانند اطلاعات احراز هویت نادرست یا ارسال توکن نامعتبر نیز ممکن است باعث ایجاد این خطا شوند.

برای رفع خطای 400، لازم است درخواست‌ها را با دقت بررسی کرده، پارامترها را اصلاح، ساختار صحیح را رعایت و احراز هویت را به درستی انجام داد. از لاگ‌گیری خطاها نیز برای تحلیل دقیق‌تر و رفع سریع‌تر این مشکلات استفاده می‌شود.

اما در ادامه چند مقاله دیگر از مهم ترین مقاله های سایت را قرار داده ایم که در حل دیگر مشکلات ممکن است برای شما مناسب باشد.

همچنین برای دسترسی به مهم ترین خدمات ما در سایت کانفیگ وردپرس، در صورتی که به هر دلیلی مشکل ویروسی شدن سایت و یا هک شدن سایت شما ایجاد شد ، می توانید از خدمات تخصصی پاکسازی سایت هک شده و ویروسی استفاده نمایید.

مقالاتی که می تواند مفید باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up