آیا وردپرس ایمن است

حتماً شما هم تا به حال به فکر راه اندازی یک وب سایت و شروع کسب و کار خود در فضای مجازی افتاده اید. و قطعا تحقیقاتی نیز در این زمینه داشتید و با موارد و روش های مختلفی جهت طراحی سایت خود آشنا شدید که هر کدام مزایا و معایب خاصی در خود داشتند. و احتمالا در بین تحقیقاتی که انجام دادید با وردپرس و طراحی سایت با وردپرس نیز آشنا شدید و در این زمینه نیز اطلاعاتی را کسب کردید. امروزه وردپرس یکی از بهترین گزینه ها برای طراحی یک وب سایت می باشد و کاربران بسیار زیادی به استفاده از این سیستم مدیریت محتوا روی آورده اند.

از طرفی وردپرس نیز قابلیت ها و ویژگی های بسیار جذابی را در خود دارد که سبب شده این حجم از کاربران به استفاده از آن ترقیب شوند. اما یکی از سوالاتی که ممکن است در شروع کار برایتان پیش آید.

سوال این است که آیا وردپرس ایمن است و به اندازه کافی امنیت دارد؟ یا اینکه آیا سیستم های امن تر دیگری نیز در این زمینه وجود دارد که از آن ها استفاده نمایید یا خیر؟

در ادامه ما به این سوال شما پاسخ خواهیم داد پس همراه ما باشید.

معرفی وردپرس به زبان ساده

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا است که در سال 2003 توسط مت چارلز مولنوگ طراحی و اجرا شده است. این سیستم براساس زبان برنامه نویسی PHP طراحی و اجرا گشته است. سیستم مدیریت محتوای وردپرس کاملا متن باز و رایگان در سراسر جهان عرضه شده و قابل استفاده می باشد.

در حال حاضر بیش از 76 میلیون وب سایت در سراسر جهان از این سیستم استفاده نموده اند که بسیار زیاد می باشد و هر روز نیز بر این تعداد افزوده می شود که دلیل بر قدرتمندی این سیستم می باشد. امروزه بدلیل توسعه روز افزون سیستم وردپرس شما به راحتی می توانید وب سایت های بسیار کامل و حرفه ای را در زمینه هایی مانند فروشگاهی، خبری و وبلاگ، سایت های دانشگاهی، سازمانی و شرکتی و… را طراحی نمایید.

همچنین وردپرس دارای دنیایی از قالب ها، افزونه ها و آموزش های بسیار جذاب می باشد که بصورت رایگان در اختیار کاربران وردپرس قرار داده شده تا بتوانند وب سایت خود سریعتر و بهتر طراحی نمایند.

آیا وردپرس ایمن است و به اندازه کافی امنیت دارد؟
آیا وردپرس ایمن است و به اندازه کافی امنیت دارد؟

انتخاب بهترین و امن ترین سیستم مدیریت محتوا برای طراحی سایت

تا به این لحظه سیستم های مدیریت محتوای بسیاری برای طراحی سایت معرفی شدند. برخی از این موارد عبارتند از: جوملا (Joomla)، دروپال (Drupal)، مجنتو (Magento) و مواردی دیگر که هر کدام ممکن است دارای ویژگی ها و امکانات خاصی باشند و اکنون نیز در طراحی از آن ها استفاده شود.

اما از سال 2003 که وردپرس معرفی شده است بصورت مدام و مستمر توسعه یافته و قابلیت های جذابی به آن اضافه شده است و اگر مشکلی نیز در آن وجود داشته به سرعت رفع و اصلاح گشته است. همان طور که گفته شد وردپرس متن باز یا اپن سورس می باشد و به همین دلیل برنامه نویسان زیادی برای طراحی و توسعه آن کار می کنند.

بنابراین اگر مشکلی در آن وجود داشته باشد به سرعت آن را بررسی و اصلاح می نمایند و این خود یکی از نقاط قوت برای افزایش امنیت وردپرس می باشد.

بررسی امنیت وردپرس
بررسی امنیت وردپرس

سیستم وردپرس در آپدیت های جدید خود امکان بروزرسانی خودکار قالب و افزونه های استفاده شده در سایت را نیز به شما داده است. زیرا در گذشته با شناسایی باگ در قالب یا افزونه ها کاربران می بایست آن مورد را خودشان بروز نمایند و عدم بروزرسانی توسط کاربران باعث کاهش امنیت سایت و یا هک شدن سایت وردپرس می گردید اما اکنون وردپرس این امکان را به شما می دهد تا بروزرسانی خودکار را برای هر کدام از قالب و افزونه های خود فعال نمایید تا با انتشار هر آپدیت، وردپرس بصورت خودکار آن را برای شما بروز نماید.

وجود ماژول های امنیتی مختلف در وردپرس

همان طور که گفته شد وردپرس دارای افزونه های متعددی است که شرکت ها و توسعه دهندگان زیادی همواره در حال ارتقا آن ها هستند.

در زمینه روش های بالا بردن امنیت وردپرس نیز شرکت های بزرگی در سطح جهان فعالیت می کنند. به عنوان مثال با ارایه افزونه های امنیتی باعث می شوند که تا حد زیادی امنیت سایت وردپرسی شما ارتقا یابد. و بتوانید محدودیت های مختلفی برای دستیابی هکرها به سایت خود ایجاد کنید تا جلوی نفوذ به سایت شما به میزان قابل توجه ای گرفته شود.

آیا وردپرس ایمن است؟

ممکن است با ذکر موارد فوق باز هم شما در زمینه ایمن بودن وردپرس شک داشته و آن را جزو گزینه های بعدی خود جهت طراحی سایت انتخاب کرده باشید. اما باید بدانید که استفاده از سایر سیستم های مدیریت محتوا نیز ممکن است همین موارد را داشته باشد.

همچنین این نکته را نیز باید توجه داشت که تمام سایت های کوچک یا بزرگی که در اینترنت فعالیت می کنند در معرض خطر هک شدن و آسیب قرار دارند. مثلا سایت های بزرگی همچون توئیتر، مایکروسافت و… نیز دچار حمله و آسیب قرار گرفته اند.

بنابراین بهترین کاری که می توان در هر سیستم مدیریت محتوایی انجام داد تا امنیت آن افزایش یابد این است که ما نکات امنیتی را در آن رعایت کرده و یا به آن اضافه نماییم.

در مقاله ای با عنوان”چگونه امنیت سایت وردپرس خود را افزایش دهیم؟” روش هایی که باعث افزایش امنیت سایت می شود بیان شده که می تواند برای شما مفید بوده باشد. همچنین در خدمات افزایش امنیت سایت وردپرس که بصورت تخصصی در کانفیگ وردپرس ارایه می شود ما سایت شما را بررسی نموده و تمام مواردی که امنیت را به شکل زیادی ارتقا می دهند را در آن پیاده سازی می نماییم.

سخن پایانی آیا وردپرس ایمن است

امیدواریم این مقاله کوتاه نیز برای شما مفیده بوده و به شما برای راه اندازی کسب کار آنلاین و همچنین پاسخ به سوال “آیا وردپرس امن است؟” کمک کرده باشد.

همچنین برای انتخاب وردپرس دلایل بسیار دیگری نیز وجود دارد اما در اینجا صرفا از بحث امنیتی آن را مورد بررسی قرار داریم. خوشحال می شویم اگر سوال یا موردی در زمینه امنیت وردپرس بوده در دیدگاه ها مطرح نمایید.

مقالاتی که می تواند مفید باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up